Healing

Tijdens een healing maak ik gebruik van magnetiseren en reiki. Vaak zit een energetische blokkade al op andere plekken als waar de klacht zit waar het dier last van heeft. Tijdens de healing ga ik het gehele lichaam onderzoeken op de blokkades maar ook emotionele achtergrond van blokkades. Ieder dier is uniek zo ook iedere behandeling. Omdat ik vooral vanuit mijn intuitie werk met het geven van deze energie. 

 

Wat is magnetiseren?

Bij het magnetiseren gebruikt de magnetiseur zijn/haar handen. Een warmtebron of koudebron van energie die via de handen naar buiten stroomt breng je in contact met de plek die behandeling nodig heeft en verschillende blokkades van het lichaam. Magnetiseren is niets minder dan het overbrengen van universele energie van de magnetiseur naar de cliënt. Dit helpt om oude pijnen los te laten en om eventuele blokkades op te heffen, zodat de energie weer kan gaan stromen en de cliënt weer vooruit komt in het leven.

 

Wat is reiki?

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Reiki wordt wel vertaald als universele energie. Letterlijk vertaald uit het Japans : rei = leven, ki = energie. Reiki is dus een andere naam voor universele levensenergie. Met Reiki hef je blokkades in het lichaam op. Dit kunnen fysieke, mentale, emotionele, energetische en zelfs spirituele blokkades zijn. De leer van de Japanse Mikao Usui gaat ervan uit dat je universele energie beter stroomt na reiki. Stroomt je energie niet goed door de energiebanen? Dan kan dat klachten geven. Met reiki neem je die blokkades weg. Reiki is een alternatieve geneeswijze en in de eerste plaats gebaseerd op de overdracht van energie tussen de therapeut en de patiënt. Reiki helpt vervelende aandoeningen te voorkomen of, in sommige gevallen, makkelijker te genezen. Het wil in geen geval de gebruikelijke geneeskunde vervangen, wél aanvullen en ondersteunen.